24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Familiestrijd: Rachel en Roxeanne Hazes schudden de rechtszaal op over een factuur!

Hazes en Mysterieuze minnaar gespot in zonnig Spanje

Hazes en Mysterieuze minnaar gespot in zonnig Spanje

Spread the love
Hazes en Mysterieuze minnaar gespot in zonnig Spanje

Als het op schandalen aankomt, lijkt Rachel Hazes in een klasse apart te zitten. Na het opheffen van de sluier van stilte over haar ruzie met Nino Wilkes, zoon van haar voormalige BFF Rossana Kluivert, gooit Rachel nu olie op het familievuur. Deze week is het zover: de sensationele moeder-dochter clash met Roxeanne Hazes belooft vuurwerk in de rechtszaal!

Rekeningen, ruzies en rechtszalen!

Rachel en Roxeanne, eens twee handen op één buik, staan aan de vooravond van een rechtszaalgevecht dat niemand snel zal vergeten. “De verwachting is dat het gerechtshof in Amsterdam zal barsten in een vulkaan van media-aandacht,” meldt Yvonne Coldeweijer op haar juice-kanaal. En waar draait deze familievetesaga om? Een peperdure factuur van 24.000 euro voor een coaching-programma, uitgegeven onder het toeziend oog van Roxeanne!

Een strijdpunt van 24.000 Euro!

Ja, je leest het goed: Roxeanne wordt aan de tand gevoeld over een uitgave die ze deed toen ze tijdelijk de financiële touwtjes van haar moeder in handen had. Rachel Hazes is het hier niet mee eens en zet alle zeilen bij om haar dochter als getuige te ontbieden. De eenvoudige factuur is de inzet van een explosieve confrontatie die ons allen op het puntje van onze stoelen zal houden!

En er was meer…

Laten we niet vergeten: dit is niet de enige strijd waar Rachel zich op richt. Ze is er nog steeds van overtuigd dat Nino Wilkes een oogverblindende 70.000 euro van haar heeft ontvreemd. Wordt dit de volgende episode in de schijnbaar eindeloze reeks rechtszaken van de Hazes-familie?

Dus, wat nu?

Is dit een familie aan de rand van de afgrond, of zal deze confrontatie uiteindelijk een onverwachte vorm van verzoening brengen? Eén ding is zeker: de Hazes-klan weet hoe ze de spanning erin moeten houden. Terwijl we wachten op de vonken die ongetwijfeld zullen vliegen in de rechtszaal, kunnen we alleen maar gissen hoe dit nieuwste hoofdstuk in de roemruchte Hazes-familiegeschiedenis zal uitpakken!

Geef een reactie