24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

DE FROGERS STORTEN ZICH OP HET ULTIEME TV-AVONTUUR!

Dit wordt zó intens dat je op het puntje van je stoel zit! De onverslaanbare Froger-familie keert terug naar het televisiescherm in een waanzinnig format dat je niet wilt missen! Noteer 1 november in je agenda, want dan gaat “De Frogers: Caravan Crusaders” in première op TLC!

Bereid je voor op een zinderende ervaring die je niet snel zult vergeten! René en Natasja Froger, vergezeld door hun sensationele kroost Danny, Natascha, Maxim, en Didier, maken de trip van hun leven. En alsof dat nog niet genoeg is, gaan hun aangetrouwde familie en oogappeltjes van kleinkinderen ook mee!

“Het was gewoonweg magisch om met ons hele gezin, waar we zo onbeschrijfelijk trots op zijn, deze epische tocht te ondernemen door het adembenemende Verenigd Koninkrijk”, verklaart de charismatische René Froger. “Dit avontuur stond al eeuwen bovenaan onze bucket list en nu kunnen we het eindelijk delen met het TLC-publiek. Een trip die de geschiedenis in gaat!”

Nee, dit is niet hun eerste tv-rodeo. De Frogers betoverden ons al in 2008 en 2009 op RTL 4. Maar let op, deze keer is het nog grootser, nog waanzinniger!

Laat de aftelling beginnen! “De Frogers: Caravan Crusaders” is vanaf 1 november niet alleen op TLC te bewonderen, maar ook wekelijks vooruit te bekijken op Discovery+. Mis het niet!

Geef een reactie