24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Huwelijksdrama: Wendy van Dijk & Erland Galjaard uit elkaar door Linda de Mol

Albert Verlinde’s schokkende openbaring: Erland & Wendy nul

Smullend Nederland, zet je schrap! Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn weer onderwerp van het heetste roddelgesprek in town! Kun je het geloven? Erland heeft misschien wel zijn koffers al gepakt!

Herinner je je nog die pijnlijke episode in januari 2019? Toen het paar landelijk opzien baarde door openlijk te spreken over hun relatieproblemen? Wendy had schijnbaar een scheve schaats gereden met een fitness-junkie, terwijl Angela de Jong ook als splijtzwam tussen het duo werd genoemd.

Wordt Erland’s Nieuwe Stulpje Zijn Liefdesnestje of Alleenstaand Fort?

Maar wacht, er is meer! Bijna vijf jaar na hun eerste huwelijkscrisis, explodeert de bom opnieuw! Ze prijken op de Story-cover vanwege Erland’s solokoop: een peperduur appartement van 1,5 miljoen euro aan de Willemskade in Rotterdam! Wat is er in godsnaam aan de hand met ‘s lands beroemdste echtpaar?

Waar Rook is, is Vuur!

Bronnen in de televisiewereld fluisteren over een mogelijke nieuwe relatiecrisis. Uit Story’s eigen onderzoek blijkt dat Erland in juni de woning heeft aangeschaft zónder Wendy’s inmenging.

De Stilte Voor de Storm?

Wendy en Erland hullen zich in stilzwijgen. Ze weigeren beide commentaar te geven op deze explosieve situatie. Woont Erland straks alleen in zijn gloednieuwe Rotterdamse appartement, of is dit slechts een zet in een groter spel?

Alleen op Vakantie, Ontvolgd op Instagram!

Alsof dat nog niet genoeg is, bracht Wendy haar laatste vakantie in Thailand door zónder Erland. En hij heeft haar maanden geleden zelfs ontvolgd op Instagram! Hoewel hij nu weer volgt, is de vraag: doet hij dit omdat hij haar niet meer dagelijks ziet?

Zwoele Zomer met Linda de Mol?

En dan is er die foto van Erland en Linda de Mol, stralend na een “gezellige tijd” in een hotel. Wat zegt dit over zijn relatie met Wendy?

Zet je schrap, mensen, want dit zou wel eens het showbizzdrama van het jaar kunnen worden!

Geef een reactie