24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

André Hazes wil graag vader worden zal dat met Monique zijn of toch een andere vrouw die wij nog niet kennen? 

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

Je gelooft je ogen niet, maar André Hazes is méér dan klaar voor een nieuwe levensfase! Tijdens een sensationeel interview met ‘NL’s Top Tijdschrift’ verklapt André z’n diepste geheimen, en één daarvan is een regelrechte bom! “Ik popel om opnieuw vader te worden,” bekent André, “en dit keer wil ik er écht voor gaan.”

Waarom? Omdat André voelt dat hij in het verleden te kort is geschoten. “De eerste jaren met kleine Dré waren om allerlei redenen een gemiste kans. Werk verhinderde me, maar er waren ook momenten dat ik simpelweg mijn prioriteiten beter had kunnen stellen.” Zo, die zit! Zes jaar nadat André voor het eerst de trotse papa werd van André Jr., lonkt hij nu naar een tweede ronde.

Maar wacht, er is méér! Want, ja, de man heeft grotere visioenen dan alleen het vaderschap. “Stel je voor, ik, live in De Kuip! Dat is de ultieme droom,” droomt André hardop over een glorieus optreden in het iconische stadion van Rotterdam. “En dan nog wat, ik wil mijn levenservaring gebruiken om de jeugd van tegenwoordig te inspireren. Het lijkt misschien nog te vroeg, maar ik voel het als mijn verantwoordelijkheid.”

Oh, en alsof dit alles nog niet genoeg is, is er een pikante wending! Vorige week werden André en zijn partner Monique Westenberg op het matje geroepen door de rechtbank van Rotterdam! De aanklacht? Leerplichtverzuim! Beide kregen een fikse boete van 450 euro, een totaal van 900 euro! Is dit het pad van rebellie waarop André zich nu bevindt? Je kan er maar beter op letten, want deze ster lijkt pas net te zijn begonnen met zijn eigen regels te maken.

Geef een reactie