24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Rachel Hazes slaat terug na zinderende kritiek

Rachel Hazes slaat terug na zinderende kritiek

Rachel Hazes slaat terug na zinderende kritiek

Rachel Hazes slaat terug na zinderende kritiek

Rachel Hazes, moeder van de legendarische André Hazes, is recent in het oog van een storm beland (zie de schokkende video). Verschijnend op een onthullende foto van Kelly Heruer, trekt ze bakken met commentaar – en niet iedereen is daarbij mals…

De glamoureuze Kelly, bekend van ‘Echte Meisjes In De Jungle’, botste tegen Rachel in het luxe Marbella. Hun ontmoeting? Vastgelegd in een explosieve foto. Terwijl sommige fans riepen: “Jullie schitteren gewoon!” en “Adembenemend”, vielen anderen Rachel snoeihard aan met: “Moeten die borsten echt zó opvallend in beeld?”

Tussen de oorlog van woorden sprong een verdediger naar voren: “Laat haar! Ze ziet er fantastisch uit! Als we allemaal wat dapperder zouden zijn, zou de wereld sprankelen!” Rachel? Die gooide olie op het vuur: “AMEN!”, brulde ze terug.

GELD-SCHANDAAL met Nino

Maar dat is nog niet alles! De vuurlijn tussen Rachel en Nino Wilkes, zoon van haar voormalige hartsvriendin Rossana Kluivert, brandt feller dan ooit! Rachel hint naar een heftige aanklacht en onthult op Instagram de schokkende details.

In een Story liet ze een bom vallen: Nino, haar ooit vertrouwde managementassistent, heeft haar mogelijk voor maar liefst 70.000 euro BELAZERD! En ja, Rossana’s zoon vuurde terug met een fel statement op RTL Boulevard.

Rachel, buiten zichzelf van woede, klapt erin: “Nino denkt hier makkelijk mee weg te komen? Dit is geen simpel ‘misverstand’, dit is ROOF!” Ze onthult verder: “Nino heeft nooit spijt betuigd, nooit verantwoordelijkheid genomen. En nu? Ik overweeg keiharde actie.”

Terwijl de wereld nog bijkomt van Nino’s recente onthulling over zijn geaardheid op Instagram, voegt Rachel daar een extra dimensie aan toe. “Hij heeft mijn naam door het slijk gehaald op social media, en ik kan niet langer zwijgen”, brulde Rachel in haar Story.

Dit verhaal escaleert snel! Waar zal dit eindigen? Blijf op de hoogte voor meer sappige onthullingen!

Geef een reactie