24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Martien Meiland slaat terug na explosieve boekonthullingen!

Financiële Mysterie: Meilandjes vragen miljoenen voor energie onvriendelijk pension!

Toen Caroline van Eeden (61) vorige week uit de doeken deed dat ze een boek gaat lanceren over de razend populaire Meiland-clan, zat heel showbizz Nederland op het puntje van hun stoel. Wat gaat de eens zo hechte huisvriendin uit de school klappen over ons favoriete TV-gezin? Hoewel ‘Vandaag Inside’-gastheer Wilfred Genee (56) al wat smeuïge fragmenten deelde, lijkt Martien Meiland (62) zo koel als een komkommer. Zijn reactie aan Aran Bade (38) zal je verbazen!

“Ja, en? Ik ben er trots op en verberg niets!” Het gerucht gaat dat Martien’s vroegere avonturen op homo-ontmoetingsplaatsen uitvoerig worden besproken. Maar denk je dat dit Martien van zijn stuk brengt? Think again! Wanneer RTL Boulevard’s Aran Bade naar zijn zorgen peilt, wuift hij het weg: “Zorgen? Waarom zou ik?”

Hij kan zelfs een lach niet onderdrukken. “Wij kwamen niet meer bij van het lachen. Als dat het sappigste is wat het boek te bieden heeft… En laten we eerlijk zijn, haar poging tot een tv-carrière was ook niet bepaald een hoogtepunt”, deelt hij een steek onder water. En als het op de waarheid aankomt? Martien houdt niets achter: “Natuurlijk, ik was 40 toen ik uit de kast kwam. Ik wilde de wereld verkennen en ik heb er absoluut geen spijt van.”

Blijf op de hoogte! Wat brengt de toekomst nog meer voor de Meilands? Met deze sappige onthullingen weten we zeker dat er nog veel meer op komst is!

Geef een reactie