24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Absurd prijskaartje! Hierom betaal je een fortuin voor een nachtje bij de Meilands!

Financiële Mysterie: Meilandjes vragen miljoenen voor energie onvriendelijk pension!

De fameuze Meiland-clan is terug met een daverend nieuw project. In het recente seizoen van Chateau Meiland zagen we hoe de wijnglazen plaats maakten voor verfrollers in hun spiksplinternieuwe pension Code Rosé. Dus, wat betaal je voor de ervaring om tussen de Meilands in het pittoreske Noordwijk te overnachten?

Onze geliefde Meilandjes schoten naar de sterren dankzij ‘Ik Vertrek’, waarin ze hun Franse droomchateau transformeerden tot een cozy B&B. Na hun tweede Franse avontuur, lonkte een gloednieuwe uitdaging dicht bij huis, in het voormalige pension Kristina in Noordwijk.

Code Rosé onthuld! We waren getuige van hoe Martien, Erica en hun dochters Maxime en Montana een vervallen pand transformeerden tot een luxueuze oase. Ondanks enkele hordes met vergunningen is Code Rosé nu volledig operationeel, met fans die in drommen toestromen.

Het stevige prijskaartje? Een nacht tussen de sterren van Chateau Meiland, inclusief een ontbijtje? Schrik niet! Afhankelijk van de kamer schommelt de prijs rond de tweehonderd euro per nacht. En er is een catch: je moet minimaal twee nachten boeken. Fans moeten dus diep in de buidel tasten en al gauw vierhonderd euro neertellen voor deze ervaring.

Sterrenregen bij reviews Net als elke accommodatie, heeft Code Rosé de nodige beoordelingen verzameld op Google. 62 enthousiastelingen lieten hun mening al achter en het pension scoort een degelijke 3,9 uit 5. Een jubelende recensie luidt: ‘Wat een ambiance! Subliem getransformeerd door de charmante Meiland-familie. Het is die persoonlijke touch die het verschil maakt.’

Kritische noot Uiteraard is er ook kritiek te vinden, met name gericht op de prijzen: ‘Belachelijk duur voor een verplicht tweedaags verblijf. Je betaalt vooral voor de televisie-roem van de familie. Een gemiste kans.’

Geef een reactie