24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Wilfred zorgt door VI optreden ervoor dat Martien zich uit schaamte verstopt op zijn eigen verjaardag voor de camera’s 

Financiële Mysterie: Meilandjes vragen miljoenen voor energie onvriendelijk pension!

Spread the love

Wilfred Genee lijkt een schaduw over Martien Meiland’s verjaardag te hebben geworpen. Gisteren ontbrak Martien voor de Shownieuws-camera.

Smeuïg nieuwtje
Caroline, de ‘voormalige chateau-vriendin’, lanceert een boek. Valérie, de auteur, onthult sappige details over haar tijd bij Chateau Meiland. Het gerucht gaat dat Martien zich aan parkeerplaatsavontuurtjes waagt. Pikanter dan hete salsa, toch?

Dit gerucht zal Martien waarschijnlijk blijven achtervolgen, hoewel Patty Brard al zei dat haar beeld van Martien niet verandert. Waarschijnlijk zal hij deze vraag in toekomstige interviews moeten ontwijken.

Martien’s dag
Terwijl hij zijn 62ste verjaardag vierde, stond Shownieuws voor de deur van zijn pension, Code Rosé. De reporter kon haar bloemen afgeven, maar niet aan Martien zelf. Erica en Maxime namen ze in ontvangst.

Erica: “Supermooi, he? Hij is vandaag vrij, Maxime heeft de shift, ik geef ze straks aan hem.”

Maxime: “Eindelijk heeft hij rust, kon lekker uitslapen op z’n verjaardag.”

Feestje? Nee, bedankt
Maxime deelde dat Martien niet echt in de feeststemming was. Toch stond een diner met de familie op het menu.

Die avond plaatste Maxime Instagram-verhalen waarin Martien een gouden kandelaar uitpakte. Martien bedankte iedereen in een videoboodschap voor hun felicitaties.

Zat onderwerp
Shownieuws vroeg Erica en Maxime naar Caroline’s onthullingen, maar dat fragment werd niet uitgezonden. Showexpert Bart Ettekoven zei: “Ze zijn er echt klaar mee.”

Geef een reactie