24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Explosieve onthullingen over Martien Meiland en gebeurtenissen parkeerplaats taferelen 

Financiële Mysterie: Meilandjes vragen miljoenen voor energie onvriendelijk pension!

De Meilandjes hebben weer iets om te proosten! Of toch niet? Het spraakmakende gezin staat op zijn kop door een bombastische onthulling, en het is niet wat je zou verwachten. Martien, ons flamboyante televisie-icoon, staat midden in het oog van een schandaal. Een boek, geschreven door de ‘verbannen huisvriendin’ Caroline van Eeden, heeft de gemoederen flink verhit.

Zit je er klaar voor? Wilfred Genee, van “Vandaag Inside”, gaf alvast een voorproefje. En laten we het zo zeggen, het is niet over wijn! René van der Gijp kon zijn lach niet inhouden tijdens Vandaag Inside. Volgens hem heeft Martien een opvallende voorkeur voor bepaalde parkeerplaatsen voor zijn pleziertjes te beleven. 

Ook vraagt Erica aan Martien om te vertellen hoe het eigenlijk in zijn werk gaat als hij naar zo een parkeerplaats gaat. Martien verteld het volgende opvallende ervaring: “Nou, je parkeert, loopt de bosjes in en wat me opviel is dat er veel auto’s zijn met kinderzitjes op de achterbank. Je loopt rondjes en als je iemand ziet zitten, geef je een knikje, want praten mag absoluut niet. Als die ander terug knikt, dan heb je beet en zoek je een rustig plekje op om de daad te verrichten.”

Johan Derksen krabde zich even achter zijn oren, verbaasd over deze onthulling.

Maar zoals bij elk schandaal is er ook een andere kant van het verhaal. En wie anders dan Patty Brard om een ander licht op de situatie te werpen? Ze staat vierkant achter de Meilandjes en laat dat duidelijk merken: “Iedereen die naar doet over Martien, kan van mij de hik krijgen.” Patty benadrukt dat we allemaal onze eigenaardigheden hebben en dat iedereen oprecht is in hun eigen manier van leven.

Wil je nog een laatste stukje juicy informatie? Nou, er schijnt ook een nieuwe huishoudster in Chateau Meiland te zijn. Patty, groot fan van de familie, blijft de hele dag kijken naar hun avonturen! Dus pak je glaasje wijn (of wat anders) en proost op de heerlijke roddels uit televisieland! 

Geef een reactie