24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Johan Derksen de weg kwijt en valt vrouwelijke gast aan tijdens Vandaag Inside!

Schokgolven door Nederland: Johan Derksen's laatste uitspatting schreeuwt om actie VI van de buis

Hebben jullie de pikante confrontatie tussen Johan Derksen en de reality-diva Eveline Stallaart al gezien? Het vuurwerk vloog eraf, en het begon allemaal met dat juicy programma ‘Married At First Sight’. Zeg nou zelf, wie stapt er nu in het huwelijksbootje zonder eerst te daten? Juist, deze daredevils.

Nu, onze Eveline, die behoort tot de brains achter ‘Married At First Sight’, klampte zich vast: “Het is niet alleen maar show hoor! Sommige mensen hebben gewoon een duwtje nodig in de liefdeswereld, en met al die datingapps… Tja, keuzestress!”

Johan kon zijn cool niet bewaren: “Dus jij vindt dit oké? Je laat mensen trouwen zonder een eerste date! Dat is als een huis kopen zonder de voordeur te hebben gezien.”

Eveline sloeg terug: “Hey, het gaat om de wetenschap. Het is niet zomaar iets!”

De spanning steeg, de meningen botsten. Johan was onverbiddelijk: “Ik kan hier geen goed woord voor over hebben.” En Wilfred, ja, die kon het niet laten: “Dit ruikt meer naar RTL dan naar Talpa, toch?”

Ter afsluiting gooide Johan er nog een spicy opmerking uit: “Het is allemaal zo… oppervlakkig!” En de million dollar vraag: blijft Eveline nog welkom in Johan’s club? Johan, altijd met een knipoog: “Ach, ik hou wel van wat variatie aan tafel.”

Nu jij, wat vind je? Team Johan of Team Eveline? Laat het ons weten!

Geef een reactie