24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

André Hazes en Monique veroordeeld door rechtbank en krijgen geldboete in leerplichtzaak

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

Het lijkt erop dat André Hazes en zijn liefje Monique een prijzige vakantie hebben gehad. Niet door een vijfsterrenresort of exclusieve excursies, maar door een spontaan besluit dat de gemoederen in Rotterdam flink bezig hield.

De scoop? Deze bekende Nederlanders besloten hun 5-jarige zoon mee te nemen voor een ongeplande vakantie buiten de schoolperiode. En raad eens? Ze hadden geen groen licht van de enige persoon die er echt toe doet in deze situatie: de leerplichtambtenaar. Oops!

Onze rechtbank in Rotterdam, niet bekend om drama’s, had toch wat roddelwaardig nieuws te bieden. De rechter wuifde hun mondelinge toestemming van de school weg en wees er fijntjes op dat het formele verzoek bij de leerplichtambtenaar was geblokkeerd. En wat deden onze tortelduifjes? Ze vlogen lekker weg, alsof het niets was. Maar daar houden de regels niet van.

Het eindverhaal: een gezellige vakantie eindigde met een wat minder gezellig prijskaartje van 900 euro. En nee, dat is niet de kosten van een luxe diner of een dagje spa. Dat is de boete die ze elk moeten ophoesten: 450 euro de neus. En, voor degenen die zich afvragen of dit ‘nieuws’ hun reputatie zal beïnvloeden, ja, dit avontuur wordt genoteerd op hun strafblad. Maar hey, er is nog hoop! Ze kunnen nog in beroep gaan.

Wat ook interessant is? Terwijl de zaak zich achter gesloten deuren afspeelde, was de uitspraak een open boek. Maar waar waren André en Monique? Niet op de voorste rij om de beslissing te horen. Hun advocaat vertelde dat ze andere dingen aan hun hoofd hadden en zich hadden verontschuldigd.

Hoe dan ook, laten we hopen dat hun vakantie het waard was! En voor de rest van ons? Laten we dit zien als een herinnering dat regels regels zijn, zelfs als je André Hazes heet.

Geef een reactie