24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Echtgenoot Sander Kleinenberg bevestigd dat Thijs Römer is vreemd gegaan met Noor

Turbulente tijden voor de befaamde actrice Katja Schuurman en haar tienerdochter Sammie Römer! 

Pak je popcorn erbij! Want het drama rondom Thijs Römer en zijn vrouw, de schitterende ballerina Igone de Jongh, neemt nieuwe wendingen! Eerder deze maand was Thijs al in het nieuws vanwege enkele zorgwekkende beschuldigingen. En alsof dat nog niet genoeg was, blijkt dat meneer Römer de bloemetjes flink buiten heeft gezet met… ja, je raadt het al, de verbluffende influencer Noor de Groot!

Maar er is méér! Het wordt nog smeuïger. Noor, altijd eerlijk en direct, gaf haar uitstapje direct toe. En wie stond aan de zijlijn toen het nieuws uitkwam? Juist, haar man, de beroemde DJ Sander Kleinenberg. En guess what? Hij bevestigt het juicy nieuwtje zonder enige schaamte. “Noor en Thijs in een hotel in Limburg, ja, dat is gebeurd”, vertelde hij. Er zijn vast wat verhitte discussies geweest tussen het echtpaar, maar volgens Sander was het slechts een eenmalige slippertje van zijn vrouw. In zijn eigen woorden: “Ik ga mijn huwelijk en mijn kind hier niet voor op het spel zetten. Dat is hoe ik erover denk.”

MAAR DAT IS NIET ALLES! Hou je vast voor dit bommetje: Thijs en Sander waren beste maatjes! In feite was Thijs zelfs de man die Noor en Sander als echtpaar het ja-woord liet zeggen! Ouch! Volgens Sander is zijn jonge vrouw, Noor, helaas voor Thijs’ charmes gevallen. De DJ, hoewel duidelijk teleurgesteld, noemde de situatie “hartverscheurend”. “We hebben dit al 18 maanden achter ons gelaten,” zei hij. Maar de roddelkoningin, Yvonne Coldeweijer, denkt daar anders over. Volgens haar is er misschien méér aan de hand tussen Noor en Thijs.

Dus, liefste lezers, daar heb je het. Een verhaal van liefde, verraad en drama. Wat denk je? Was het slechts een onschuldige misstap van Noor? Of is er meer gaande tussen haar en Thijs? Wat je ook denkt, dit verhaal blijft ons nog wel even bezighouden!

Geef een reactie