24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Sarah van Soelen onthult pikant geheim over relatie André en Monique

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

Hou je vast! Sarah van Soelen deelt sappige details over André & Monique!

Wil je écht weten wat er gaande is tussen André en Monique? Laat Sarah je dan binnenloodsen in hun spannende liefdesleven!

Sarah deelde in een gesprek met het weekblad Story dat André en Monique’s relatie niet zo gesloten is als je misschien denkt. “Monique geeft André groen licht om met andere vrouwen te daten. Dat is niks nieuws!”, aldus Sarah.

Maar wacht… is hun relatie allemaal voor de show? Sarah is ervan overtuigd dat André’s hart niet echt bij Monique ligt. Sterker nog, ze wonen niet eens samen! Arme Monique, lijkt Sarah te denken.

Nu het sappigste deel: Monique zou hebben gezegd: “Doe wat je wilt, zolang je maar bij mij blijft”. Ouch! Klinkt als een desperate move, vind je niet?  Wij kunnen ook wel hel goed begrijpen dat Monique ontzettende veel van André houdt en ervoor kiest om bij hem te blijven ondanks alle gekkigheid. Ja het klinkt gek maar je kan soms niet tegen je hart of gevoel vechten. 

Oh, en dan die ontmoeting op het vliegveld in Rotterdam! Sarah en Monique, oog in oog. Volgens Sarah was Monique’s lach niets meer dan een masker.

Wat André betreft? Sarah is klaar met hem en zijn “spelletjes”. Ze heeft hem achter zich gelaten en kijkt niet terug!

Zo, nu ben je weer helemaal bij! Tot de volgende roddel! 

Geef een reactie