24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Rachel Hazes beschuldigt Nino Wilkes van diefstal: “€70.000!”

Rachel Hazes slaat terug na zinderende kritiek

Rachel Hazes slaat terug na zinderende kritiek

Rachel Hazes slaat terug na zinderende kritiek

Twee Vrouwen, Eén Bizarre Beschuldiging!

Na lang wachten zijn de maskers afgevallen! De lange ontkende vete tussen Rachel Hazes en Rossana Kluivert is eindelijk blootgelegd. Weet je wat het zout in de wonde is? Rachel schreeuwt luid en duidelijk dat Rossana’s zoon, onze Boulevard-boy Nino Wilkes, een stevige greep heeft gedaan in haar portemonnee – we hebben het over een koele 70K!

Waar Is Het Allemaal Begonnen?

Het begon allemaal toen Nino een dramatische onthulling deed op Instagram. Maar wacht even, daar ging het niet eens om. De echte klapper? Een reactie daaronder die beweerde dat hij maar liefst 100.000 euro van Rachel heeft gejat! Dat juicy stukje gossip werd in no-time verwijderd, maar niet voordat de Reality FBI het had gespot. Dus, meneer Wilkes, iets te verbergen? 

De Waarheid Verdraaid?

Rossana’s zoon die ooit de rechterhand van Rachel was, wordt nu beticht van enkele oplichterspraktijken. Rachel, altijd klaar voor een dramamoment, heeft haar kant van het verhaal in de Story verteld. Ze beweert alles stil te hebben gehouden, maar ja, je weet hoe dat gaat met social media. De roddels vliegen rond en Rachel wilde de lucht klaren. Maar er zijn er ook die haar een leugenaar noemen, met beweringen dat dit alles een opgezet plannetje is. Het wordt allemaal nog ingewikkelder! 

Dikke Geldzaken

Met de bewering dat er een bizarre 100.000 euro gestolen is, zitten de fans natuurlijk op het puntje van hun stoel. De grote vraag blijft: speelde Nino hierin een sleutelrol? Wat er ook aan de hand is, deze saga lijkt nog lang niet ten einde.

Daar heb je het! Drama, verraad en een heleboel geld. Wat denk jij? Waar rook is, is vuur? Of is het allemaal een storm in een glas water?

Geef een reactie