24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Maan Steenwinkel ontkent keihard cosmetische ingreep te hebben ondergaan

Maan Steenwinkel ontkent keihard cosmetische ingreep te hebben ondergaan

De populaire zangeres Maan de Steenwinkel is onder vuur komen te liggen. Waarom? Nou, geruchten gaan dat Maan wat ‘verbeteringen’ aan haar lippen heeft laten doen. De boel begon te borrelen toen ze een selfie liet zien met… opvallend volle lippen. Maar er is meer, dus blijf lezen!

Laatste nieuwtje…

Een verse selfie van Maan trok veel bekijks, niet alleen vanwege haar gewaagde nieuwe kapsel dat overspoeld werd met liefde zoals: “Wow, ziet er waanzinnig uit!” en “Stunning! Past perfect bij je.”. Maar, spoiler alert: het waren niet haar lokken die de tongen lieten wapperen…

De plotverdikking? Die lippen!

Reacties onder de foto gingen als een lopend vuurtje. “Lippen een beetje bijgewerkt? Zo zonde!” klaagde een fan. En nog brutaler, een ander schreef: “Kom op, Maan, hoeveel heb je nu echt laten veranderen sinds je beroemd bent? Je lijkt wel een ander persoon. Denk aan je jonge fans.”

Maan klapt terug!

Maan kon het niet laten en reageerde. En hoe! Op een fan met de naam ‘Elf’ in zijn gebruikersnaam zei ze kort maar krachtig: “Nee, Elf”. Vertaald: Maan zegt hard NEE tegen de roddels over haar lippen.

Wat nu? Blijven deze sappige roddels sudderen of zal de waarheid ze dempen? Wees gerust, wij houden je op de hoogte van elk smeuïg detail in dit verhaal!

Geef een reactie