24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Onverwachte Bekentenis: Philip Freriks, slimste crimineel 

Onverwachte Bekentenis: Philip Freriks, slimste crimineel 

Je zou het niet direct zeggen, maar Philip Freriks heeft een paar schelmenstreken op zijn naam staan! Die charmante gastheer van ‘De Slimste Mens’ deed een sappig boekje open over zijn jeugdavonturen. “Toen was ik nog jong en roekeloos!”

Het begon allemaal toen kandidaat Elodie Verweij deelde dat ze eens op auto’s spuugde en daardoor in de problemen kwam. Ze was benieuwd of Philip ook zulke stoute verhalen had. “Oh, zeker wel!”, zei hij, terugdenkend aan zijn jongere jaren. “Op m’n 15de was ik al eens opgepakt voor joyriding. Had ‘n brommer ‘geleend’ van een vriend. Maar, klein detail, je moest eigenlijk 16 zijn.”

Om zijn maatje te beschermen, vertelde Philip dat hij de brommer zelf had meegenomen. En hup, daar had je de beschuldiging van joyriding. “Kijk eens aan, jullie hebben een boefje voor zich”, lachte hij, “maar maak je geen zorgen, het is allemaal goedgekomen.”

Maar wacht, er is meer! Philip was ooit bij de Tour de France toen Jan Janssen de winst pakte. Wat deed hij daar? Nou, met vervalste perskaarten natuurlijk. “Met viltstiften hadden we die kaarten zelf gekleurd. En voila, we stonden vooraan bij de finish!”

Kun je het geloven? Onze lieve Philip, altijd vol verrassingen! Wat zullen we de volgende keer te weten komen?

Geef een reactie