24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Gordon in de kou door Justitie, de fans juichen: ‘Toppie!’

Gordon's financiële ramp: Miljoenenschuld bedreigt imperium

Gordon, de entertainer waar we allemaal wel een mening over hebben, kreeg deze week een flinke tegenvaller. Zijn aanklacht tegen showbizzkoning Evert Santegoeds? Direct de prullenbak in! En ja hoor, het volk juicht: “Precies wat hij verdient!”

Laat ons even eerlijk zijn. Bekende Nederlanders? Ze zijn nogal snel op hun teentjes getrapt. Neem nou Rachel Hazes, die voor de rechter sleept omdat Yvonne haar vergeleek met een snack. En dan hebben we nog Gordon, die zich onterecht beledigd voelde na een juicy interview van zijn ex door Evert.

Hoe dan ook, Gordon stormde het politiebureau binnen, maar Justitie wil er niets van weten. “Een journalist moet vrij zijn in zijn kritiek,” merkten ze op. O, en een kleine herinnering van Justitie voor Gordon: hij was het die z’n romances breed uitmat op social media. Tja, wie zijn liefdesleven uitsmeert, moet niet raar opkijken als anderen daar een sausje overheen gieten.

Wat zegt Evert, de man in het oog van de storm? Bij RTL Boulevard haalt hij z’n schouders op. “Ze doen hun werk. Ik had er alle vertrouwen in. Hij moet niet zeuren.”

En oh, de fans zijn het ermee eens ze vinden dat BN’ers moeten stoppen met zeuren en laat rechters zich met belangrijkere zaken bezighouden. Gordon is ook niet bepaald een lieverdje. Maar als het over hem gaat? Drama!”

Geef een reactie