24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

René van der Gijp neemt geen blad voor de mond: ‘Frans, kijk uit!

René van der Gijp neemt geen blad voor de mond: 'Frans, kijk uit!

Hey, houd je vast! René van der Gijp kan niet wachten om het nieuwe seizoen van Vandaag Inside te starten, en er lijkt één naam te zijn die hij op zijn vizier heeft staan. “Frans Timmermans, jongen, pas maar op!” 

Met de Tweede Kamerverkiezingen die eraan komen, is het de verwachting dat Frans Timmermans de grote naam gaat zijn voor de combinatie GroenLinks-PvdA. En guess what? Hij krijgt nu al klappen van alle kanten. Zelfs Johan Derksen kan z’n naam niet horen zonder te rillen. Ai!

De roddel van de dag? Vandaag Inside lijkt eropuit om flink los te gaan op Timmermans. Tijdens een recente voetbalanalyse plaagde Wilfred Genee René door te vragen of hij uitkeek naar de volgende uitzending. “Zeker weten,” antwoordde Gijp grijnzend. “Maar Frans? Ik denk het niet!” 😂

Johan Derksen lijkt ook niet te kunnen wachten om zijn zegje te doen, en volgens insider Hélène Hendriks zit hij echt te popelen om maandag los te gaan.

Maar voordat we daar zijn, hadden Wilfred en René het nog even over hun eerdere etentje. René vroeg plagerig of het een “all you can eat” was, waarop Wilfred antwoordde dat het een luxe etentje met een sterrenchef was. Die twee!

En als kers op de taart: zelfs zonder hun ‘directeurtje’ Marco Louwerens lijken de VI-mannen er helemaal klaar voor te zijn. Of, zoals René het zegt, “Alles prima, allemaal goed.” Zelfs zonder ruitenwissers op zijn bril in de regen. 

Kortom, het belooft een juicy seizoen te worden. Dus, zet je schrap en mis het niet!

Geef een reactie