24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Gerard Joling schiet scherp: Gordons gloriejaren voorbij?

Gerard Joling schiet scherp: Gordons gloriejaren voorbij?

Wie had ooit gedacht dat de Nederlandse entertainmentwereld zou lijken op een bruisende aflevering van een realitysoap? Als je het aan Gerard Joling vraagt, is het antwoord ongetwijfeld een enthousiaste ‘ja’! In een recente wending in de wereld van Nederlandse beroemdheden heeft Gerard Joling weer eens van zich laten horen. En laten we eerlijk zijn, als Gerard praat, luistert iedereen (al dan niet met opgetrokken wenkbrauwen).

Nu heeft Gerard een piepkleine hint gegeven over zijn gevoelens jegens Gordon. En met ‘piepkleine hint’ bedoelen we een glashelder statement: “Hij heeft zijn beste tijd gehad!”. Nou, daar ga je dan, Gordon. Verpakt in die typische Joling-humor, vraagt men zich toch af: Is dit een liefdevolle plagerij tussen oude vrienden of steekt er meer achter?

Een tipje van de sluier: Gerard heeft onlangs de muziekindustrie weer laten gonzen met zijn nieuwe single, “Elke Dag Feest”. Hoewel het nummer niet zo veel airplay kreeg als hij waarschijnlijk had gehoopt, heeft Gerard een gouden tip voor al zijn fans en nieuwkomers in de industrie. Hij adviseert hen om authentiek te blijven, op tijd te komen en ervoor te zorgen dat zowel jij als het publiek genieten. Wat heeft dit met Gordon te maken, vraag je? Nou, Gerard merkte subtiel (of niet zo subtiel) op dat Gordon misschien niet het beste rolmodel is als het gaat om media-optredens. Ouch! 

En voordat je denkt dat dit het eerste ‘incident’ is tussen de twee, nee hoor. Gordon heeft eerder al een vleugje zout toegevoegd aan hun langlopende ‘vriendschap’ door te verklaren dat er niets ergers is dan Gerard thuis opsluiten zonder aandacht [2]. En als je denkt dat t-shirts veilig zijn voor deze plagerijen, heb je het mis. Gerard, bekend om zijn eigen t-shirtlijn, droeg onlangs een shirt met de tekst: “Liever Geer dan Goor” 

Zal dit het laatste zijn dat we horen van de Gerard-Gordon-saga? Waarschijnlijk niet. Maar één ding is zeker, het maakt de Nederlandse entertainmentwereld absoluut interessanter!

Geef een reactie