24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Wibi Soerjadi mishandeld en agressieve bij de  keelgreep tijdens uitlaten hond

Wibi Soerjadi mishandeld en agressieve bij de keelgreep tijdens uitlaten hond

 In een wereld waar pianisten doorgaans bekend staan om hun zachte aanraking en melodieuze tonen, heeft Wibi Soerjadi (53) een akkoord geraakt dat zelfs de meest geharde rockster zou doen huiveren!

Afgelopen vrijdag werd deze grootmeester van de toetsen “fysiek en agressief” bij de keel gegrepen op straat door een man die duidelijk geen fan was van muziek. Alsof dat nog niet genoeg was, ging de belager verder met een symfonie van geweld tegen Wibi’s onschuldige hond. Ja, beste lezers, u hoort het goed: zelfs de hond werd niet gespaard in deze brutaliteit!

“Ik heb net aangifte gedaan en ben nog steeds geschokt van deze zinloze agressie,” schreef een geschokte Soerjadi op Instagram. Hij plaatste daarbij een foto van de mogelijke dader, maar met de elegantie van een ware kunstenaar maakte hij het gezicht van de man onherkenbaar.

Onder de aangrijpende post stroomden steunbetuigingen binnen van beroemdheden zoals Qmusic-dj Bram Krikke en presentatrice Chantal Janzen, die hem sterkte wensten. En wie kan hen dat kwalijk nemen? Wibi’s noten zijn geraakt, en heel Nederland voelt de pijn.

Deze gruweldaad zal zeker een dissonant achterlaten in het anders zo vreedzame leven van de pianist. We kunnen alleen maar hopen dat het recht zijn loop zal hebben, en dat Wibi en zijn hond snel zullen herstellen van deze muzikaal tragische gebeurtenis.

Blijf bij ons voor meer updates over deze schokkende zaak en doe mee aan de golf van steun door #SterkteWibi te tweeten. Een kleine toon kan een groot verschil maken!

Geef een reactie