24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Catherine Keyl slachtoffer wangedrag: Ben Cramer in het vizier van een ‘viezerik’

Catherine Keyl slachtoffer wangedrag: Ben Cramer in het vizier van een 'viezerik'

Welkom in het schandalige universum van de Nederlandse showbusiness, waar zelfs Ben Cramer (76), bekend om zijn stem en niet om zijn ondeugd, zich nu in het midden van een storm bevindt. Onze geliefde ‘Hij was maar een clown’-zanger ontkent met klem dat hij de man is die beschuldigd wordt van seksueel wangedrag jegens onze bekende presentatrice Catherine Keyl (ook 76). “Je kan tegenwoordig niets meer zeggen!”, klaagt Cramer.

Gelooft u dat? Onze Catherine had een nachtmerrie van een week en is nog steeds aan het herstellen van de schok hier schreven wij afgelopen dagen al over. Het verhaal gaat dat ze moest samenwerken met ‘een groep mannen’ en dat één van deze ‘heren’ zich onbehoorlijk heeft gedragen.

Hoewel de identiteit van de dader bij Catherine bekend is, houdt ze zijn naam op de lippen. Desondanks blijft de onderzoeksredactie van de rubriek niet stil zitten. Door het uitpluizen van Catherine’s recente jurydienst, worden drie verdachten in het vizier gebracht: Ben Cramer, Henk Krol en Marcel Swerissen, de achtergrondzanger van Duncan Laurence.

Bart Ettekoven, onze deskundige van dienst, zet alles in perspectief. “Bij Henk Krol hoef je geen hogere wiskunde gestudeerd te hebben om te bedenken dat er bij hem niets omhoog gaat als Catherine Keyl op schoot komt zitten”, zegt hij lachend. Cramer daarentegen lijkt te zwemmen in tegenstrijdige signalen, hij ontkent de beschuldigingen, maar is tegelijkertijd geïrriteerd dat er tegenwoordig zo weinig gezegd kan worden.

Voor Patty Brard, bijna even oud als Ben Cramer, is het een kwestie van ouderwetse humor. “Ik kan me wel voorstellen dat de oudere man, zoals een Ben Cramer, dit vroeger als humor zag en dat nu nog steeds als humor ziet, dus dat hij het brengt als: ‘Oh, als ik je hand pak, dan kom ik klaar.’”

Met dit alles blijft de vraag hangen: is Ben Cramer echt de “viezerik” in deze soap? Of zijn we getuige van een bittere misverstand? Hoe dan ook, één ding is zeker: de showbizzwereld zal nooit hetzelfde zijn!

Zorg ervoor dat u deze pagina in uw favorieten opslaat en deel deze link met uw vrienden om samen de mysterieuze wereld van showbizzschandalen te ontrafelen.

Geef een reactie