24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Natasja Froger slaat nieuwe weg in: Ik kies met mijn hart

Natasja Froger Slaat Nieuwe Wegen in – "Ik kies met mijn hart"

Verbluffend, sensationeel, verbijsterend! De ooit zo huppelende gastvrouw van RTL, de blonde wervelwind die de Nederlandse televisiewereld omver blies – ja, dames en heren, we hebben het over niemand minder dan Natasja Froger – ontpopt zich tot iets grootser dan we ooit hadden durven dromen! Ze ruilt haar rol als louter presentatrice in voor het creëren van eigen programma’s. Het is alsof ze van een kameleon in een regenboog is veranderd!

“Het is heerlijk!” Zegt de 58-jarige, stralend als een kind in een snoepwinkel. “Voor het eerst ben ik eigen programma’s aan het ontwikkelen!”1 Maar wacht even, er is meer! Natasja, immer de multitasker, blijft zich ook inzetten voor diverse goede doelen. Als ze niet bezig is met het creëren van haar eigen stukje televisiemagie, zet ze zich in voor ‘Het Vergeten Kind’.

Klaar voor een Tweede Rondje: Bonje met de Buren

Daar stopt het niet, onze Natasja is ook terug op het kleine scherm met de terugkeer van ‘Bonje met de Buren’1. Talpa heeft de stofdoek genomen en blaast nieuw leven in het programma, met Natasja opnieuw in de presentatorenstoel. Wat een opluchting!

Natasja is echter niet teruggekomen om een toneelstukje op te voeren, ze wil programma’s presenteren die ertoe doen. “Ik wil mooie programma’s blijven maken en ik ben niet vies van werken; dat weet iedereen”1. En als het om kiezen gaat, volgt Natasja haar hart. “Ik kies altijd met mijn hart. Als ik niet mezelf mag zijn, prikt de kijker daar doorheen. Ik kan geen rol spelen, ik ben wie ik ben. Ik moet het voelen.”.

Voor diegenen die haar missen op RTL, een kleine boodschap: RTL heeft gekozen voor verjonging, maar onze geliefde Natasja blijft schijnen, ongeacht waar ze staat1. Zij is het levende bewijs dat ervaring en charisma altijd overwinnen!

Dus lezers, wees opgewonden, want onze geliefde Natasja betreedt een nieuw tijdperk! Ze zal blijven werken, blijven glanzen en blijven creëren, allemaal terwijl ze luistert naar haar hart. En wij, haar trouwe fans, zullen aan haar zijde staan, elke stap van de weg!

Geef een reactie