24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk naar SBS 6? Nee schreeuwt oud-zenderbaas Tina Nijkamp

Matthijs van Nieuwkerk breekt met Özcan Akyol na beschuldigingen en hem verbannen van zijn bruiloft

“Ik zeg: nee!” schreeuwt oud-zenderbaas Tina Nijkamp

Grondbrekend nieuws, of toch niet? De geruchtenmachine draait op volle toeren! Matthijs van Nieuwkerk, het talkshow fenomeen dat miljoenen aan de buis gekluisterd hield bij DWDD, achterna in de voetstappen van goede vriend Frans Klein naar SBS 6? Voor velen is het een vraag, maar voor oud-zenderbaas Tina Nijkamp is het antwoord duidelijk als glas: “Nee!

Klein, jarenlang de spil bij de NPO, heeft zijn ankers verzet naar de riante kusten van SBS 6, als de nieuwe televisiedirecteur van de almachtige mediamagnaat John de Mol. Het lijkt wel een aflevering van Game of Thrones in het Mediapark! Toch vinden sommigen dit wel iets anders dan de strafrechtelijke beschuldigingen die rondzingen over DWDD. Maar hey, wie zijn wij om daarover te oordelen? 

De kink in de kabel? Klein is niet gewend om het tweede viool te spelen. Na jarenlang zijn eigen baas te zijn, staat hij nu onder tweevoudige supervisie – Paul Römer als directe baas en daarbovenop de almachtige John de Mol. Hoe gaat dat bevallen? We zijn allemaal op het puntje van onze stoelen gezeten! 

Nu de geruchtenmolen draait over de mogelijke komst van Van Nieuwkerk, geeft Nijkamp ons een onverwachte wending: “Doe het niet!” Ze wijst erop dat de vooravond van SBS 6 het best aardig doet met de hitshows ‘Lang Leve De Liefde’ en ‘Het Jaar Van Je Leven’. Dus, Matthijs, betreed je de arena van SBS 6? Nijkamp’s advies: bewaar je energie! 

Maar laten we niet vergeten dat de échte zwaargewichten bij SBS 6 de mannen van VI zijn. Als deze heren hun hielen lichten, dan heeft SBS 6 een serieus probleem. De bal ligt nu bij de zender om deze mannen tevreden te houden! 

Kortom, in de woelige wateren van de Nederlandse tv-wereld is de storm nog lang niet gaan liggen. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in deze soap vol plotwendingen, machtsspelletjes en spectaculaire onthullingen!

Lezers, plaats jullie weddenschappen! Wordt Matthijs de nieuwe kroonprins van SBS 6, of blijft hij koning van zijn eigen kasteel? Laat een reactie achter en deel uw gedachten.

Geef een reactie