24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Is Lieke van Lexmond’s tv carrière voorbij?  

Is Lieke van Lexmond's tv carrière voorbij?

Ze is eindelijk wakker geworden uit haar maanroes! Lieke van Lexmond, bekend om haar sprankelende persoonlijkheid, heeft een onverwachte en nogal onorthodoxe wending genomen in haar carrière. Na jaren van het promoten van haar vreemde en ietwat excentrieke maankalender, heeft deze ster van het kleine scherm besloten om terug te keren naar haar ‘oude passies’. Maar, is er nog wel een plek voor haar bij RTL?

Van Lexmond was een pionier in de wereld van de onbekende maanmystiek, waarbij ze volhield dat de maan (of ‘Mond’ in het Duits, zoals ze graag uitlegt) verantwoordelijk was voor alles, van de bestorming van het Amerikaanse Capitool tot de naam van haar achternaam. Geestig? Absoluut. Verwarrend? Zeker. Maar nu lijkt het erop dat ze zich realiseert dat haar maankalender meer een nachtmerrie dan een droom was.

Nu, na een abrupt einde aan haar maankalender avontuur, laat ze haar zusje Jetteke achter en verlaat ze de Moonsisters. Lieke beweert dat ze ‘de behoefte voelt om nieuwe en oude passies weer meer de ruimte te geven’. Maar met het oog op het gebrek aan contractuele verplichtingen met RTL, vraagt men zich af wat haar volgende stap zal zijn.

Showkenner Aran Bade in RTL Boulevard zei: “Ik heb RTL ook nog even gebeld. Ze zegt dat ze zich op oude en nieuwe passies wil richten, maar RTL heeft nu geen contract met Lieke en volgens mij zijn er ook geen plannen, dus wat ze gaat doen weten we niet”.

De plot wordt nog dikker als we de recente geruchten horen dat Lieke op wereldreis is, terwijl haar villa in Amsterdam voor een slordige 5,6 miljoen euro te koop staat. IIs deze uitstap naar de wereld van de maanmystiek eindelijk voorbij? Of zal Lieke’s volgende zet net zo verrassend zijn als haar vorige?

Blijf op de hoogte voor meer updates over de zoektocht van deze televisiediva naar haar ‘oude passies’. Het universum, en zeker de maan, zal gespannen toekijken!

Geef een reactie