24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Efteling schreeuwalarm: Martien Meiland bereikt nieuwe hoogten van extase!

Financiële Mysterie: Meilandjes vragen miljoenen voor energie onvriendelijk pension!

Of je het nu gelooft of niet, het is onmogelijk om een oogje dicht te doen wanneer de energieke Martien Meiland in de buurt is! En nee, we hebben het niet over de weelderige druivenvelden van Code Rosé, maar de met adrenaline gevulde Efteling!

Na de zinderende zonvakantie naar het zonovergoten Tenerife, hebben de Meilandjes hun harten nog steeds op hol geslagen door een zinderende rit in de achtbanen van de Efteling. En Martien? Nou, laten we het zo zeggen, hij kon zijn ‘OH MY GOD’ niet meer in bedwang houden!

Vakantie à la Martien

Niemand doet vakantie zoals de Meilandjes! Vers terug van de “meest luxe vakantie ooit” in Tenerife, met een nachtprijskaartje van minimaal €289, waren de Meilandjes het middelpunt van de belangstelling. . Of ze nu door de pittoreske straten van Tenerife flaneren of genieten van de serene schoonheid van hun geliefde pension Code Rosé, ze weten hoe ze van het leven moeten genieten. En dat doen ze met volle teugen!

Code Rosé: De Strijd om de Vergunning

Code Rosé, de nieuwste uitdaging van de familie, is onderwerp van gesprek geweest sinds de onthulling dat de gemeente Noordwijk geen vergunning voor het project had verleend. Maar zoals altijd, hebben de Meilandjes een manier gevonden om hun dromen levend te houden. Dankzij de onvermoeibare inzet van Martien, slaagt de familie erin om het pension draaiende te houden, ondanks alle obstakels.

Martien: De Onvermoeibare Gastheer

Martien, de onvermoeibare gastheer, is vastbesloten om de vreugde van het pensionleven te blijven delen met zijn gasten, ondanks alle tegenslagen. Hoewel hij de afgelopen tijd zelf in het pension heeft moeten slapen, is zijn passie voor het runnen van Code Rosé niet verminderd.

Dus als je ooit de kans krijgt om de zinderende rit van het leven met de Meilandjes mee te maken, zorg dan dat je een plekje reserveert bij Code Rosé. Want één ding is zeker – het leven is nooit saai met de Meilandjes!

Geef een reactie