24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Bram Moszkowicz betrapt! Wie verklikte hem aan de ‘Juice Queen’?

Bram Moszkowicz BETRAPT! Wie Verklikte Hem aan de 'Juice Queen'?

Iedereen houdt zijn adem in! De ‘who’s who’ van Shownieuws heeft Bram Moszkowicz, voormalig strafpleiter en nu co-presentator, verraden. Wie heeft hem erbij gelapt? Yvonne Coldeweijer, aka de Juice Queen, beweert een insider te hebben bij Shownieuws. “Een zeer betrouwbare spion. Wie het precies is, kan ik niet zeggen, maar het is iemand die daar werkt,” onthult ze zelf.

Zoals we allemaal weten, heeft Airen Mylene nogal wat commotie veroorzaakt door een sappige roddel over een feestje van Shownieuws op de radio te verspreiden. Ze liet eind mei onthullen dat twee collega’s, waarvan eentje uit de presentatiehoek, samen in een kast zijn betrapt. Na langdurige speculaties heeft Yvonne Coldeweijer eindelijk onthuld wie de daders zijn.

De verraden collega is niemand minder dan de gevallen strafpleiter Bram Moszkowicz, volgens onze bronnen. Maar de vraag blijft wie hem heeft verklikt aan de Juice Queen?

Na de schokkende onthulling van Airen, ontkende collega Dyantha Brooks dezelfde dag en later ook de hoofdverdachte Manuel Venderbos. Maar wie bleef er muisstil? Tooske Ragas.

“Manuel was een beetje passief agressief. Hij ging op de foto met Patty, terwijl Patty dan iets zei. Een sneer ofzo naar Airen. De enige die echt stijlvol was, was Tooske, die dus niks zei. En zij kreeg uiteindelijk de schuld van alles. Heel onterecht. Misschien vond ze het wel grappig,” reflecteerde Yvonne.

We kunnen niet anders dan het ermee eens zijn. Tooske is zeker de meest elegante. “Ze heeft autoriteit aan die tafel, maar niet op een vervelende manier. Ze is professioneel, bekwaam en ze weet wanneer ze haar mond moet houden en wanneer niet. Ik vind haar echt zeer goed,” roemde Yvonne.

Wat vindt Brams vriendin ervan? “Ze werden die avond samen gespot, dus ik denk dat Nienke me niet gelooft,” voegde Yvonne toe.

De soap blijft maar doorgaan. We zullen aandachtig blijven volgen om te zien hoe dit verdergaat. Wie is deze Shownieuws verklikker? De tijd zal het leren!

Geef een reactie