24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer: Gordon is volledig van het padje!

Yvonne Coldeweijer onthult: Gordon is volledig van het padje!

Het laatste nieuws in de soap van Gordon en zijn ex-verloofde Gavin Rozario zal je absoluut verbazen. Ontdek waarom Yvonne Coldeweijer zegt: ‘Gordon is de weg kwijt, move on with your life!’

Yvonne Coldeweijer, beter bekend als de officieuze woordvoerster van zanger Gordon, is terug met een sensationele onthulling in haar laatste aflevering van de Juice Show. Terwijl Gordon een juridisch circus ontketent tegen zijn ex-verloofde Gavin Rozario en zijn mediavijand Evert Santegoeds, vraagt Yvonne zich luidop af waarom. Haar advies? “Gordon, je bent de weg kwijt. Laat het gaan en leef je leven!”

Gordon lijkt Yvonne inderdaad als zijn vertrouwde woordvoerder te zien, gezien hij vorige week allerlei persverklaringen via haar juicekanaal publiceerde. Met een aanstekelijke stroom van honderden berichten blijft hij de aandacht vragen, wat Yvonne voorzichtig bestempelt als “juice”.

Hoewel het contact tussen Yvonne en Gordon een tijdje stilstond nadat zij hem drie maanden geleden aanspoorde om in rehab te gaan, heeft hij haar weer volledig in vertrouwen genomen. Dit was voornamelijk het geval toen zijn ex-verloofde Gavin Rozario een nieuwe geliefde vond, wat Gordon volgens Yvonne compleet “loco” maakte.

Wanneer privé-appjes tussen Gordon en Santegoeds openbaar gemaakt werden, raadde Yvonne Gordon aan om actie te ondernemen. “Waarom zou je hem niet aanklagen? Waarom sleep je hem niet voor de rechter?” vroeg ze zich af. Ondanks haar begrip voor Gordons beslissing om Santegoeds aan te klagen, denkt Yvonne niet dat dit tot iets zal leiden.

Yvonne uit haar verbazing over Gordon’s obsessie met de hele situatie. Ze benadrukt: “Hij moet dit toch volledig naast zich neer kunnen leggen? Het is duidelijk dat dit allemaal voortkomt uit het feit dat Gavin een nieuwe vriend heeft. Gordon, laat dit gaan. Leef je leven. Toch?”

Kan Gordon de raad van Yvonne opvolgen, of is dit nog maar het begin van een nog groter juridisch spektakel? Blijf op de hoogte voor het allerlaatste “juice”!

Geef een reactie