24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Wendy van Dijk: Werkt vele male minder dan Eva Jinek met SLECHTS VIER opnamedagen!

Wendy van Dijk: Werkt vele male minder dan Eva Jinek met SLECHTS VIER opnamedagen!

Bereid je voor, want wat we je nu gaan vertellen zal je stomslaan!

Wie dacht dat Eva Jinek het luie beest van Mediapark was, moet eens kijken naar de agenda van Wendy van Dijk. TV-guru Tina Nijkamp onthult: “Ze heeft maar vier draaidagen!”. 

Hoewel Wendy van Dijk nog steeds wordt beschouwd als een van de A-sterren van het Talpa-vlaggenschip SBS 6, zegt Nijkamp dat de presentatrice nauwelijks nog actief is.

Eva vs Wendy

Het wordt nog beter! Eva Jinek, bekend om haar miljoenencontract met een omroep, heeft volgens Tina minder vrije dagen dan Wendy van Dijk. In 2023 presenteerde Jinek 85 afleveringen van haar talkshow. Wendy van Dijk? Ze heeft tot nu toe in 2023 slechts 8 dagen Ministars en 16 keer Wie van de Drie gepresenteerd. Dat zijn maar 8 opnamedagen, voor een totaal van slechts 16 dagen.

Recordbrekende vakantiedagen

Het lijkt erop dat Wendy in het komende tv-seizoen een persoonlijk record aan vakantiedagen kan breken. Volgens de schema’s zal ze alleen enkele afleveringen van Wie van de Drie presenteren. Ze heeft verder niets te doen, behalve 4 studiodagen voor Wie van de Drie.

Gaat Wendy ook weg?

Deze onthullende nieuwtjes brengen ons tot de vraag: Heeft dit iets te maken met het vertrek van haar man Erland Galjaard van Talpa? Na zijn vertrek verloor Wendy al snel haar dure dramaserie Moordvrouw. Kort daarna besloot ze Erland naar SBS 6 te volgen. Maar nu hij haar daar niet meer kan bevoordelen, zou ze dan de volgende zijn die vertrekt? Na Erland’s exit, heeft ook zijn goede vriend Marco Louwerens, de zenderbaas van SBS 6, ontslag genomen. Is Wendy volgende?

Blijf ons volgen voor meer sensationeel nieuws en updates over Wendy van Dijk, Eva Jinek, en nog veel meer!

Geef een reactie