24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

De sprankelende TV-carrière van Britt Dekker, de ruiter die de wereld verovert!

Mary Borsato, zegt vaarwel aan historisch landhuis voor een oogverblindende €800.000!

Beroemdheid Britt Dekker, het iconische gezicht dat we allemaal kennen, heeft haar contract bij Talpa verlengd. Niet voor één, niet voor twee, maar voor drie sprankelende jaren! Met dit nieuws breken er spannende tijden aan in de wereld van televisie en paardrijden. Britt’s passie en vastberadenheid blijven ons inspireren, en er is geen twijfel mogelijk dat deze ontwikkeling de tv-wereld op zijn kop zal zetten!

“Ik heb heel erg veel zin in de dingen die gaan komen, want het is altijd fantastisch in de studio met iedereen”, verklaart Britt vol enthousiasme aan RTL Boulevard. Deze toegewijde vrouw stopt hier niet; ze zal ook blijven werken voor AVROTROS en wedstrijden blijven rijden met haar geliefde paard George. George is niet zomaar een paard – hij is een Talpaard, een geschenk van John de Mol in plaats van geld voor haar eerste programma’s voor Talpa. Dit is een getuigenis van Britt’s unieke benadering van haar carrière, waarbij ze een passie voor paarden combineert met haar bruisende aanwezigheid op tv.

Toch gaat het leven van Britt niet altijd over rozen. Onlangs raakte ze gewond door een schokkend incident met George. Ze deelde dit nieuws op PaardenpraatTV, waar ze uitlegde hoe een misverstand met George leidde tot een brandwond op haar arm. Maar deze tegenslag houdt Britt niet tegen. Ze toont haar wond en zegt: “Het was uiteindelijk alleen een brandwond, verder niks gebroken, niks afgescheurd.” Ze benadrukt hoe snel ongelukken kunnen gebeuren, maar we zien ook haar veerkracht en doorzettingsvermogen.

Britt en haar ‘Talpaard’ George hebben al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Ze wonnen een bronzen en zilveren medaille op het EK van de Iberische Dressuur Masters in België. Het is duidelijk dat dit duo, ondanks de uitdagingen, blijft schitteren in zowel de paardensport als de televisiewereld.

Dus blijf op de hoogte van de opwindende avonturen van Britt Dekker, de sensationele tv-ster en paardrijdster, terwijl ze nieuwe hoogten bereikt in haar carrière. Want wie weet wat deze powervrouw de komende drie jaar nog meer gaat bereiken!

Geef een reactie