24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Nicole Kremers onthult de waarheid over haar opname in Thailand

Trendy Nicole Kremers, de stralende ster die in de spotlights kwam te staan door haar verschijning in de realityshow ‘Massa is Kassa’, heeft onthuld waarom ze zich in het verre Thailand heeft teruggetrokken. Ondergedompeld in een strijd tegen het Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS), deelt Kremers haar hartverscheurende verhaal van mishandeling, angst en herstel.

In een exclusief interview met ‘Party’ sprak Nicole Kremers, die we allemaal kennen van haar onvergetelijke deelname aan ‘Massa is Kassa’, over haar innerlijke strijd tegen PTSS, een schaduw die haar achtervolgt als gevolg van een tumultueuze relatie van 4,5 jaar met haar ex Peter Gillis. Slaapgebrek, nachtmerries en angstaanvallen zijn helaas haar dagelijkse kost geworden. De heldhaftige Kremers geeft echter niet op en vecht voor haar welzijn.

Ze hoopt terug te keren zonder de gruwelijke nachtmerries en verstikkende angstaanvallen die haar de laatste tijd hebben geplaagd. “Ik slaap weinig, heel weinig. En als ik ‘s nachts wakker schiet, badend in het zweet, dan ben ik angstig en kom ik ook niet meer in slaap”, onthult ze openhartig.

Ondersteund door niemand minder dan de gerenommeerde slachtofferadvocaat Sébas Diekstra, blijft Nicole Kremers strijden voor gerechtigheid tegen haar ex Peter Gillis. Het Openbaar Ministerie heeft al voor één situatie besloten om tot vervolging over te gaan en Nicole is vastberaden om samen met haar advocaat de aangifte te doen en de beschikbare bewijsmiddelen aan de politie te overhandigen.

Ondanks de trauma’s en uitdagingen die ze heeft doorgemaakt, blijft Nicole Kremers onvermoeibaar optimistisch. Ze is vastbesloten om de strijd tegen haar angsten te winnen en haar verleden achter zich te laten.

Tijdens deze zware periode in haar leven, blijft Nicole Kremers een bron van inspiratie en moed voor ons allemaal. In haar moedige strijd tegen PTSS, toont ze ons dat geen enkele tegenslag te groot is om te overwinnen. Nicole Kremers, wij staan achter je!

Verwacht meer updates over Nicole Kremers en haar moedige strijd tegen PTSS, hier op onze website. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door Nicole Kremers te volgen op onze site. U kunt ook de zoekwoorden ‘Nicole Kremers’ gebruiken om gerelateerde artikelen te vinden.

Geef een reactie