24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

André Hazes dichter bij ex-verloofde Monique Westenberg: nieuwe verloving in zicht?

De wereld van André Hazes (29) raakte deze week flink in de war na een alledaagse huishoudelijke taak: de was doen. Zijn strijd met het beddengoed eindigde in een grappige, maar ook leerzame situatie waarbij zijn ex-verloofde Monique Westenberg (45) onverwachts een belangrijke rol speelde.

Toen Hazes trots via WhatsApp aan Westenberg bekendmaakte dat hij zijn beddengoed had gewassen en in de droger had gedaan, bleek al snel dat er iets niet helemaal goed was gegaan. Een gekrompen onderlaken was het onvermijdelijke resultaat. “Van tweepersoons naar 1,5 gegaan,” zoals Hazes het zelf verwoordde in zijn Instagram Stories.

Maar niet getreurd! Westenberg, altijd bereid om te helpen, greep dit moment aan om haar voormalige verloofde enkele nuttige huishoudtips te geven. In een reeks Instagram stories deelde ze het hilarische incident en liet ze zien hoe ze Hazes leerde om zijn lakens te stomen en op te hangen, zodat ze minder kreuken en lekkerder ruiken. “Heerlijk dat op zichzelf wonen. Nooit te oud om te leren,” grapt ze.

En alsof deze huiselijke hilariteit nog niet genoeg was, is er meer nieuws: ondanks hun eerdere verbroken verloving, heeft Hazes aangegeven dat hij Westenberg weer ten huwelijk wil vragen. Dit keer echter op een intiemere manier, zoals hij vertelde aan Aran Bade.

Vraag blijft, gaat deze wasblunder, die hen onverwacht weer dichter bij elkaar bracht, een weg banen naar een hernieuwde verloving? Blijf op de hoogte van alle André en Monique nieuwtjes en nog veel meer sensationele verhalen, hier op onze website. Zorg ervoor dat je ons volgt op Instagram en onze nieuwsbrief ontvangt voor de laatste updates!

Geef een reactie