24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Doutzen Kroes Onthult overtuiging: Zonnebrand Een HOAX?

Verbluffende claims van het topmodel domineren de Instagram-sferen – Ontdek de volledige onthulling hieronder!

Vroege Instagram-gebruikers werden wakker met een nogal opvallende boodschap van het supermodel Doutzen Kroes. In een recente Instagram-post maakt ze een gewaagde statement, die de gezondheids- en schoonheidsindustrie op haar grondvesten doet schudden.

In haar Instagram-carousel vangt Doutzen’s prachtige familie onze aandacht. Maar het is de derde foto die ons onthutst achterlaat. Wat zien we daar? Het is het flesje van Lulu by Nature – een merk dat de aandacht van haar 6,4 miljoen volgers trekt met een controversiële visie. Het product, ook wel bekend als ‘sunshine in a bottle’, heeft al veel stof doen opwaaien op sociale media.

Geen zonnebrand?

De werkelijk verbijsterende claim van Lulu by Nature is dat zonnebrandcrèmes helemaal niet nodig zijn. Volgens hen veroorzaakt de zon geen huidkanker, maar een tekort aan vitamine D wel. Een gedurfde bewering die volledig tegen de gangbare gezondheidsadviezen indruist.

Doutzen Kroes, bekend van haar eerdere controversiële opvattingen, lijkt dit merk nu openlijk te steunen. En laten we eerlijk zijn: het is niet de eerste keer dat Doutzen in opspraak komt door haar uitspraken. Herinner je je nog haar ‘we moeten dankbaar zijn voor corona’ filmpje uit 2020?

Het gevaarlijkste van dit alles is de impact die deze bewering kan hebben op het publiek. Met Doutzen’s enorme invloed op sociale media, zouden deze desinformatie posts ernstige gevolgen kunnen hebben.

Wat is de echte waarheid?

Het is al lang en breed bewezen dat overmatige blootstelling aan de zon huidkanker kan veroorzaken.

Vitamine D is zeker belangrijk voor onze gezondheid, maar de gedachte dat een tekort hieraan huidkanker veroorzaakt, is niets minder dan een mythe.

Doutzen Kroes, die met haar prachtige, natuurlijk verouderende uiterlijk een voorbeeldfunctie vervult voor miljoenen vrouwen, zou deze gevaarlijke desinformatie niet moeten verspreiden.

Geef een reactie