24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Beroering in Romantiekland: De onvoorstelbare liefdeshernieuwing van Monique Westenberg en André Hazes verafschuwd door Maxime Meiland

Maxime Meiland, niet zomaar een passerend gelaat op de Nederlandse televisie, heeft zonder enige terughoudendheid haar verbijstering getoond over de recente hereniging tussen Monique Westenberg en André Hazes. Tijdens een recente babbel met Weekend, kon Maxime haar verbazing over de heropleving van de romance tussen Monique en André nauwelijks bedwingen.

Terwijl een groot deel van het Nederlandse publiek vraagtekens plaatst bij de authenticiteit van deze hereniging, straalt Monique een onmiskenbare rotsvast geloof uit dat “André zijn vroegere demonen definitief achter zich heeft gelaten en dat het deze keer wel goed komt”, zo onthulde Maxime. Toch kan Maxime de rationaliteit achter dit optimisme niet bevatten. Ze suggereert: “Er moet toch een bepaalde limiet zijn? Als dingen te ver gaan, moet je je eigen grenzen stellen. Het besluit van Monique gaat mijn petje ver te boven.”

Ook Maxime’s moeder, Erica Meiland, heeft haar ongenoegen geuit over de hereniging. Ze wijst op het aanzienlijke risico dat Monique neemt, door te refereren aan André’s roerige verleden en de mogelijke invloed van zijn vaders geschiedenis. Erica maakt haar onrust voelbaar door te verklaren: “Liefde voor iemand is één ding, maar als diegene je constant vernedert en je slecht behandelt, dan is er geen sprake van liefde. Monique verdient beter en moet haar eigen pad durven kiezen.”

Met deze scherpzinnige woorden lijken Maxime en Erica niet bepaald betoverd door de romantische hereniging tussen Monique en André. Het verdere verloop van dit liefdessprookje blijft voorlopig een mysterie.

Geef een reactie